Energetikai tanúsítvány 12 XII kerület – ÁRAINK

Energetikai tanúsítvány áraink Budapest területén belül érvényesek. Bruttó árak, melyek minden költséget tartalmaznak (a kiszállási díjat is).

Tanúsítvány készítés menete:
1. Megrendelés
Könnyedén megrendelheti tanúsítványát a 30/222-0962 számon vagy az online megrendelő űrlap segítéségével, melyet itt tekinthet meg.
Megrendelem
 
2. Helyszíni felmérés
Felmérjük az ingatlan geometriai adatait, valamint a gépészeti rendszereket, Önnek elég mindössze egy helyrajzi számmal készülnie.
Hol tudom átvenni?
 
3. Számítások
24-48 órán belül elkészítjük a számításokat, az elkészült tanúsítványt felvisszük a központi nyilvántartásba és hitelesítjük.
Kérdése lenne?
 
4. Átadás
Lehetősége van személyes átvételre irodánkban vagy elsőbbségivel megküldve kérni a tanúsítványt. Minden példányt digitálisan is megküldünk.
Kik vagyunk?
Kérjük az alábbi pár sort mindenképp olvassák el:
  • Mikor nem szükséges tanúsítvány? Az 50 m2-nél kisebb hasznos alapterületű épületre; az évente 4 hónapnál rövidebb használatra szánt épületre; a legfeljebb 2 évi használatra tervezett épületre; műemlékileg védett épületre; a mezőgazdasági rendeltetésű épületre; a műhely rendeltetésű épületre; a használatba vételi engedélyt (bejelentést) megelőző tulajdon-átruházás esetén; ha ugyanabban az ingatlanban résztulajdonnal rendelkező tulajdonos szerez ellenérték fejében további tulajdonrészt.
  • Meddig hatályos az elkészült tanúsítvány? A tanúsítvány tíz évig hatályos. A tanúsító az általa készített tanúsítványt, valamint az azt alátámasztó dokumentációt (számítást) a megbízónak történő átadástól számított 10 évig megőrzi.
  • Tanúsítvány azonosító? Az elkészült tanúsítvány jobb felső sarkában található azonosító szám, mely a feltöltött tanúsítványok száma alapján növekszik. Ezt a számot ELŐRE NEM LEHET KIADNI! Aki ilyennel hirdeti magát, érdemes elkerülni.
Fontos tudnia rólunk:
energetikai tanúsítvány jogszabály
Energetikai tanusitvany tippek
Energetikai tanúsítványok eloszlása Magyarországon / besorolási kategóriánként
Eloszlás2

A fővárostól nyugatra, a Budai hegység déli részén, 140-160 méter magas medencében található Budaörs. Déli részén halad el az M-1-es és az M-7-es autópálya. Nevét valószínűleg az őrs nevű kabar törzsről kapta. A város területe kb. 24 négyzetkilométer, lakossága: 29.000 fő. Budapest nyugati kapujának tartják, ennek is köszönhető, hogy a harmincezer lakosú településnek jelentős gazdasága és logisztikai szerepe van. 1986-ban emelkedett városi rangra, és a rendszerváltást követően dinamikus fejlődésnek indult. 2006-ra az ország valamennyi települése között a legfejlettebbnek minősítette a Központi Statisztikai Hivatal. 2005-ben Budaörs elnyerte a legvállalkozó-barátabb város címet, a 2009-es felmérések pedig a legmagasabb vásárlóerőt is itt mutatták ki az országban.

Energetikai tanúsítvány 12. kerület Budapest

Partnereink: energetikai-tanusitvany-keszites.hu

Vélemény, hozzászólás?