Energetikai tanúsítvány ára 2022. Hogyan elekulnak a költségei egy energetikai tanúsítvány elkészítésének. Sokszor találkozhatunk trükkös árazásokkal – úgymint kiszállási díjak – nyomtatási díjak és postázási díjak elhagyása, illetve egyéb kis aranyos tételek.

Energetikai tanúsítvány ára 2021


Energetikai tanúsítvány ára 2022 – mit tartalmaz nálunk?

Jellemzően úgy szoktuk megadbi az árainkat, hogy tartaalmazza a kszállási költséget és a hozzá kapcsolódó minden tételt, így Ön pontosan tudhatja mire készüljön. A postázás költségét is átvállaljuk, ha kéri hogy küldjük el valahová az energetikai tanúsítványt. Ezt kettő darab példány erejéig tudjuk biztosítani. Normál levélként szoktunk tanúsítványt küldeni, de ma már sokan inkább csak e-mailen kérik. Ilyenkor az emailben átküldött tanúsítvány is tartalmazza az energetikus szakember aláírását és pecsétjét, így hiteles energetikai tanúsítványnak minősül az is.

Sokan szokták kérni ilyen formábaan, hiszen így csak továbbítani szükséges sz ügyvédnek és Ő be tudja írni a szerződésbe az energetikai tanúsítvány számát, melyet a tanúsítvány jobb felső sarkában található négyzetekben tud ellenőrizni.

Energetikai tanúsítvány ára 2022 – de akkor mennyibe is kerül?

Az energetikai tanúsítvány ára 2022-ben is a korábbi évekhez hasonlóan alakul, lakásokat már 15.000 Ft-ért is készítünk, míg családi házakat már 15.000 Ft-tól. A pontos ár a fűtött terület függvénye, nem mindegy mekkora épületet kell felmérnünk és kiszámolnunk az energiaigényét. A következő linke találjátok a pontos árainkat:

Energetikai tanúsítvány ára 2022 – Miért vannak minden cégnél más árak?

Az energetikia tanúsítvány készítésének díja természetesen cégenként változik, nálunk igyekeztünk árainkat a legalacsonyabban tartani és próbálunk mindenhol árgarancát érvényesíteni, ami azt jelenti hogy a vállaálsi területünkön a legolcsóbb árakat próbáljuk tartani. Velünk ellentétben sok közvetítő cég is található a picon, akik csak közvetítik aa tanúsítóknak a munkákat így ők jutalékos rendszerben dolgoznak. Jellemzően ezeknél a cégeknél ügyintéző hölgyek veszik fel a telefonokat, így nem közvetlenül nem a mérnökökkel tudunk egyeztetni. Mérnökök ellenőrzése: mmk.hu

Egyedi árazások – sokszor előfordul, hogy egy egyedi árra van szüksége e megrendelőnek, hiszen az épület is egyedi amire a atnúsítvány szükséges, ilyenkor javasoljuk küldjön nekünk egy ajánlatkérést a következő linken:

https://olcso-tanusitvany.hu/energetikai-tanusitvany-online-ajanlatkeres/