Energetikai tanúsítvány HET szám

Energetikai tanúsítvány HET szám – jelentése:

  • H, mint hiteles
  • E, mint energetikai
  • T. mint tanúsítvány

Maga a szám pedig azt jelöli, hogy az ingatlan hányas sorszámot kapta az Országos Építési Nyilvántartásban. Itt tudjátok megnézni a nyilvántartást:

https://entan.e-epites.hu/

A sorszám pedig egy nyolcszámjegyű kód, melyet a feltöltő rendszer generál. Ahhoz, hogy energetikai tanúsítványt készíthessünk kell egy Mérnöki Kamarai Jogosultság, úgynevezett TÉ jelű jogosultság. Ennek megszerzése végzettséghez és szakmai gyakorlathoz kötött.

A képen látható energetikai tanúsítvány jobb felső sarkában láthatod a HET számot (a kék színnel feltüntetett szám).

Energetikai tanúsítvány HET szám

Energetikai tanúsítvány HET szám kiadható előre?

Sajnos nem adható előre ki, hiszen a feltöltött adatok után generálja a rendszer. A feltöltött adatok elkészítése és a helyszíni felmérés az energetikai tanúsító feladata. Ettől függetlenül én is találkoztam már olyan hirdetéssel, ahol bediktálás után kiállítottak egy energetikai tanúsítványt az épületről. Általában ez kimeríti a csalás fogalmát, hiszen ezek a tanúsítványok úgy készülnek, hogy a bediktált adatokat a tanúsító felviszi a tanúsítványt készítő programba és feltölti az Építési nyilvántartásba. Majd miután kiadta a számot nekünk, gyorsan törli is a nyilvántartásból, így ő már úgymond meg is úszta az ellenőrzéseket. Mondanom sem kell ebből megint csak nekünk lehet majd kárunk….

Energetikai tanúsítvány HET szám – akkor hogyan juthatok hozzá?

A tanúsítvány készítéshez mindenképpen szükségünk lesz egy energetikai tanúsítóra aki rendelkezik a megfelelő jogosultsággal (ezt tudjuk ellenőrizni a Magyar Mérnöki Kamara honlapján a mérnökkereső szolgáltatásban). Fontos, hogy mindig legyen helyszíni felmérés is (tehát fáradjon ki az energetikai tanúsító és mérje fel a házat centiről-centire). Mindig kérjünk tőle 2 példány nyomtatott energetikai tanúsítványt, hiszen ha mi vagyunk az eladók illetve mi vagyunk a vevők akkor is szükségünk lehet rá. Lehetőség szerint nem árt elektronikus formában is megszerezni a tanúsítótól, hiszen így a későbbiek folyamán akár egy esetleges energetikai pályázatnál ugyanúgy felhasználhatjuk.

Amennyiben ajánlatot kérnél tőlünk a következő linken megteheted:

Vagy megnéznéd listaárainkat:

Szolgáltatásunk az alábbi településeken érhető el:

Lefelé görgetve nézheti meg az egyes megyéket. Online megrendelés menüpontban kérhet ajánlatot a tanúsítvány elkészítésére is!!! Ezzel még nem keletkezik semmilyen kötelezettsége és 2 órán belül személyes ajánlata lesz!

Cégadatok:

Madaras Gergely e.v.

Telefon: 06-30/222-0962
E-mail: madarasgergo@gmail.com

Kulcsszavak

energetikai tanúsítvány energetikai tanúsítvány ára energetikai tanusítvány tanúsítvány épületenergetikai tanúsítvány energetikai tanúsítvány olcsón energetikai tanúsítvány ár energetikai tanúsítvány árak energetikai tanúsítvány jogszabály energetikai tanúsítvány rendelet energetikai tanúsítvány készítés lakás energetikai tanusítvány energetikai tanúsítvány adásvételi szerződés olcsó energetikai tanúsítvány energetikai tanúsítvány mikor kell energia tanúsítvány mikor kell energetikai tanúsítvány energiahatékonysági tanúsítvány ingatlan energetikai tanúsítvány energetika tanúsítvány energetikai tanúsítvány készítése energetikai tanúsítvány törvény ingatlan adásvétel energetikai tanúsítvány energetikai tanúsítvány minta energetikai tanúsítvány 50 m2 alatt tanusítvány tanusitvány energetikai tanúsítvány kötelező energetikai tanúsítvány érvényessége hiteles energetikai tanúsítvány energetikai tanúsítvány földhivatal energetikai tanúsítvány kategóriák energetikai tanúsítvány kalkulátor energetikai tanúsítvány besorolás energia tanusítvány energetikai tanúsítvány kormányrendelet kötelező energetikai tanúsítvány tanusitvany energetikai tanúsítvány feltöltése energia tanusitvány energia tanusitvany tanúsítvány hiba hibás tanusítvány mi az a tanúsítvány tanusítvány törlése
HÍVJ FEL
+
Hívj fel!