Energetikai tanúsítvány I – 1  kerület – ÁRAINK

Energetikai tanúsítvány áraink Budapest területén belül érvényesek. Bruttó árak, melyek minden költséget tartalmaznak (a kiszállási díjat is).

Tanúsítvány készítés menete
1. Megrendelés
Könnyedén megrendelheti tanúsítványát a 30/222-0962 számon vagy az online megrendelő űrlap segítéségével, melyet itt tekinthet meg.
 

 

2. Felmérés
Felmérjük az ingatlan geometriai adatait, valamint a gépészeti rendszereket, Önnek elég mindössze egy helyrajzi számmal készülnie.

 

3. Számítások
24-48 órán belül elkészítjük a számításokat, az elkészült tanúsítványt felvisszük a központi nyilvántartásba és hitelesítjük.
 

 

4. Átadás
Lehetősége van személyes átvételre irodánkban vagy elsőbbségivel megküldve kérni a tanúsítványt. Minden példányt digitálisan is megküldünk.
Kérjük az alábbi pár sort mindenképp olvassák el:
  • Mikor nem szükséges tanúsítvány? Az 50 m2-nél kisebb hasznos alapterületű épületre; az évente 4 hónapnál rövidebb használatra szánt épületre; a legfeljebb 2 évi használatra tervezett épületre; műemlékileg védett épületre; a mezőgazdasági rendeltetésű épületre; a műhely rendeltetésű épületre; a használatba vételi engedélyt (bejelentést) megelőző tulajdon-átruházás esetén; ha ugyanabban az ingatlanban résztulajdonnal rendelkező tulajdonos szerez ellenérték fejében további tulajdonrészt.
  • Meddig hatályos az elkészült tanúsítvány? A tanúsítvány tíz évig hatályos. A tanúsító az általa készített tanúsítványt, valamint az azt alátámasztó dokumentációt (számítást) a megbízónak történő átadástól számított 10 évig megőrzi.
  • Tanúsítvány azonosító? Az elkészült tanúsítvány jobb felső sarkában található azonosító szám, mely a feltöltött tanúsítványok száma alapján növekszik. Ezt a számot ELŐRE NEM LEHET KIADNI! Aki ilyennel hirdeti magát, érdemes elkerülni.
Fontos tudnia rólunk:
energetikai tanúsítvány jogszabály
Energetikai tanusitvany tippek
Energetikai tanúsítványok eloszlása Magyarországon / besorolási kategóriánként
Eloszlás2

Energetikai tanúsítvány I. kerület Budapest

Partnereink: energetikai-tanusitvany-keszites.hu

Vélemény, hozzászólás?