Energetikai tanúsítvány kiszállás nélkül

Energetikai tanúsítvány kiszállás nélkül. Elvileg lehetséges, amennyiben az adott ingatlanra a következő feltételek teljesülnek:

  • Komplett kivitelezési terv dokumentáció,
  • Felelős műszaki vezetői nyilatkozat, hogy az épület az adott jellemzőjű berendezések, anyagok kerültek beépítésre.
Energetikai tanúsítvány kiszállás nélkül

Egészen pontosan a vonatkozó jogszabály így fogalmaz:

A tanúsítást ha a felelős műszaki vezető igazolja, hogy az épület a kivitelezési dokumentáció és a hozzá tartozó energetikai számításban figyelembe vett méreteknek, adatoknak és anyagjellemzőnek megfelelően valósult meg és a tervezett műszaki jellemzőjű épületgépészeti berendezéseket szerelték be, az 1. § (3) bekezdés a) pontja szerinti esetben a kivitelezési dokumentáció és az építési napló részét képező felelős műszaki vezetői nyilatkozat alapján kell végezni.

Energetikai tanúsítvány kiszállás nélkül – akkor most lehetséges vagy sem?

Sajnos nem lehetséges, mivel a tanúsítónak helyszíni fényképeket kell feltöltenie az Országos Építési Nyilvántartásba és a helyszínen meg kell győződnie arról, hogy a terveknek megfelelő anyagokat építették be a kivitelezés során. Én is találkoztam már olyan hirdetésekkel, melyekben az szerepelt, hogy megoldják 1-2 órán belül a HET szám kiadását kiszállás nélkül, sajnos ezek szinte mindig átverésnek bizonyulnak.

Így amennyiben ilyen hirdetéssel találkoztok, hogy energetikai tanúsítvány kiszállás nélkül, javasolt elkerülni azt a céget, mivel várhatóan egy átverés részesei leszünk.

Ellenőrizzük a tanúsítókat: www.mmk.hu

Szolgáltatásunk az alábbi településeken érhető el:

Lefelé görgetve nézheti meg az egyes megyéket. Online megrendelés menüpontban kérhet ajánlatot a tanúsítvány elkészítésére is!!! Ezzel még nem keletkezik semmilyen kötelezettsége és 2 órán belül személyes ajánlata lesz!

Cégadatok:

Madaras Gergely e.v.

Telefon: 06-30/222-0962
E-mail: madarasgergo@gmail.com

Kulcsszavak

energetikai tanúsítvány energetikai tanúsítvány ára energetikai tanusítvány tanúsítvány épületenergetikai tanúsítvány energetikai tanúsítvány olcsón energetikai tanúsítvány ár energetikai tanúsítvány árak energetikai tanúsítvány jogszabály energetikai tanúsítvány rendelet energetikai tanúsítvány készítés lakás energetikai tanusítvány energetikai tanúsítvány adásvételi szerződés olcsó energetikai tanúsítvány energetikai tanúsítvány mikor kell energia tanúsítvány mikor kell energetikai tanúsítvány energiahatékonysági tanúsítvány ingatlan energetikai tanúsítvány energetika tanúsítvány energetikai tanúsítvány készítése energetikai tanúsítvány törvény ingatlan adásvétel energetikai tanúsítvány energetikai tanúsítvány minta energetikai tanúsítvány 50 m2 alatt tanusítvány tanusitvány energetikai tanúsítvány kötelező energetikai tanúsítvány érvényessége hiteles energetikai tanúsítvány energetikai tanúsítvány földhivatal energetikai tanúsítvány kategóriák energetikai tanúsítvány kalkulátor energetikai tanúsítvány besorolás energia tanusítvány energetikai tanúsítvány kormányrendelet kötelező energetikai tanúsítvány tanusitvany energetikai tanúsítvány feltöltése energia tanusitvány energia tanusitvany tanúsítvány hiba hibás tanusítvány mi az a tanúsítvány tanusítvány törlése
HÍVJ FEL
+
Hívj fel!