Energetikai tanúsítvány olcsón. Energia tanúsítvány árainkat igyekeztünk a lehető legalacsonyabb szintre szorítani. Minden árunkat úgy jelenítjük, meg, hogy Önnek kizárólag csak egy díjtétel jelenjen meg, mely minden költséget tartalmaz. Tartalmazza a kiszállási díjakat, a helyszíni felmérés díját, a hiteles tanúsítvány elkészítését és átadását igény esetén postai megküldését. Nálunk mingi kettőpéldány tanúsítvány készül, így nem kell másolgatni, egy az eladó vagy bérbeadó részére illetve egy a vevő vagy bérlő részére.

energetikai tanúsítvány olcsón

Energetikai tanúsítvány olcsón – árak

Az egyes településeken elérhető árakat az oldal alján találjátok. Itt megnézhetitek az adott településre kiszállási díjat is tartalmazó energia tanúsítvány árakat. A legdrágább tanúsítványok értelemszerűen a legnagyobb épületek esetén adódnak, míg panel lakások esetében már 10.000 Ft-tól is vannak ajánlataink. Talán a legegyszerűbb ha kérsz egy személyre szóló ajánlatot:

Ajánlatkérés energetikai tanúsítvány készítésre:

  Tanúsítvány olcsón – pályázatokhoz

  Nagyon gyakran előforul ,hogy energetikus által készített számításokat és hiteles tanúsítványokat kérnek egy-egy energetikai pályázathoz. Kollégáink rendelkeznek a szükséges energetikai jogosultságokkal, úgy mint:

  •  – Épületek energetikai tanúsítása (2024.02.10)
  • SZÉS6 – Épületenergetikai szakértés (2021.09.08)
  • FH – Hőtermelő berendezések energetikai felülvizsgálata (2024.02.10)
  • FL – Légkondícionáló rendszerek energetikai felülvizsgálata (2024.02.10)

  Ezt könnyedén ellenőrizheti Magyar Mérnöki Kamara honlapján. Az utóbbi időszakban kiírt energetikai pályázatokban előfordult, hogy mérnöki végzettséget kértek, úgymint okleveles épületgépész mérnök igazolhatja a tervezett gépészeti rendszer megfelelőségét vagy, hogy okleveles villamos mérnök igazolhatja a tervezett napelemes rendszer szükséges energiaigényeit. Amennyiben belefutott ilyenbe, vagy esetleg hiánypótlásban kapott felszólítást hasonló pályázati konstrukciókból, keressen minket bizalommal és segítünk.

  A lakásfelújítási támogatás esetében az energetikai felújítások igazolásához nincsen szükség energetikai tanúsítványra. Ettől függetlenül célszerű egy energetikai szakemberrel konzultálni a tervezett felújítási elemekről, valamint a lehetséges további megoldásokról. Kollégáink között épületgépész mérnökök és épületgépész technikusok is találhatóak, így felmerülő kérdéseire nagy valószínűséggel tudnak majd válaszolni.

  Köszönjük, hogy elolvasta, az oldal alján a település nevére kattintva meg tudja nézni a atnúsítvány készítés díját, vagy ha úgy egyszerűbbnek látje kérjen egy ajánlatot és a lehető leghamarabb igyekszünk válaszolni.