Energetikai tanúsítvány Solymár

Energetikai tanúsítvány Solymár. Hiteles energetikai tanúsítvány készítés Solymár és környékén. Nézze meg árainkat vagy kérjen egy gyors ajánlatot. A következő táblázatban láthat egy árlistát, melyben megpróbáltuk az össze kategóriát feltüntetni, amennyiben nem találja, kérjük keressen minket a 30/222-0962-es számon vagy írjon nekünk közvetlenül helyi energetikusunknak a madarasgergo@gmail.com e-mail címre.

Energetikai tanúsítvány ára

Mit tartalmaz az energetikai tanúsítvány ára?

Jogos kérdés, hogy fenti költségekbe mi tartozik bele, akkor összesen ennyit kell fizetni? Ezek a feltüntetett árak tartalmazzák a helyszíni kiszállást, a helyszíni felmérést, az energetikai tanúsítvány elkészítését, valamint kettő darab nyomtatott példány megküldését, átadását.

Mikor kell fizetnem, mi van ha átutalással rendezném a számlát?

Fontos tudni, hogy minden energetikai tanúsítványról készül számla, ezt lehetősége van a helyszínen készpénzben kifizetni vagy átutalásos számla ellenében átutalni.

Mikor lesz meg a HET szám?

Sokaknak az első kérdése, hogy a szerződéshez, közjegyzői okirathoz szükséges HET szám, mikor lesz meg, kiadható-e előre? Sajnos ezt a számot nem lehet előre kiadni, természetesen találni a neten olyan ,,tanúsítókat” akik előre kiadják, de ezek általában egy kitalált számsort jelentenek, így a későbbiekben ebből nekünk lehet problémánk. Így HET szám csak a felmérés után, a tanúsítvány elkészítésekor adható ki.

Hogyan érsz el minket?

Minden nap 8:00-20:00 között elérhetőek vagyunk a 06-30/222-0962-es számon vagy a madarasgergo@gmail.com e-mail címen, amennyiben kollégánk nem veszi fel a telefont, akkor 30 percen belül visszahív (felmérés közben nem szoktuk felvenni a telefont).


Kérjen egy gyors ajánlatot.

Az ajánlatkérés 1 perc és semmibe sem kerül. Cserébe személyre szóló ajánlatot kapsz, akár hétvégén is. Ehhez nincs más dolgod, mint kitölteni a következő űrlapot.

Referenciáink:

energetikai tanúsítvány Solymár

Energetikai pályázat Solymár

Olvasd el blogunkat, melyben a különféle elérhető energetikai pályázatok elkészítéséhez is adunk útmutatást, valamint az energetikai tanúsítvány készítéssel kapcsolatos jogszabályi és rendeleti változásokat is nyomon követheted.

Energetikai pályázatokkal kapcsolatos további információkat a
https://www.palyazat.gov.hu/ vagy a http://www.energetikai-tanusitvany-szekesfehervar.hu/ weboldalon találsz.

Energetikai pályázatokhoz érdemes ezt a videót megnézned:

Energetikai tanúsítvány készítéssel kapcsolatosan pedig az alábbi videót ajánlom figyelmedbe:

Vélemény, hozzászólás?