Energetikai tanúsítvány Sóskút – ÁRAINK

Energetikai tanúsítvány Budaörs
Energetikai tanúsítvány áraink Sóskút területén belül érvényesek. Bruttó árak, melyek minden költséget tartalmaznak (a kiszállási díjat is).

 

Energetikai tanúsítvány Sóskút – tanúsítvány készítés menete:

Megrendelés: Könnyedén megrendelheti tanúsítványát a 30/222-0962 számon vagy az online megrendelő űrlap segítéségével, melyet itt tekinthet meg.

Helyszíni felmérés: Felmérjük az ingatlan geometriai adatait, valamint a gépészeti rendszereket, Önnek elég mindössze egy helyrajzi számmal készülnie.

Számítások: 24-48 órán belül elkészítjük a számításokat, az elkészült tanúsítványt felvisszük a központi nyilvántartásba és hitelesítjük.

Átadás: Lehetősége van személyes átvételre irodánkban vagy elsőbbségivel megküldve kérni a tanúsítványt. Minden példányt digitálisan is megküldünk.

 

Kérjük az alábbi pár sort mindenképp olvassák el:

Mikor nem szükséges tanúsítvány? Az 50 m2-nél kisebb hasznos alapterületű épületre; az évente 4 hónapnál rövidebb használatra szánt épületre; a legfeljebb 2 évi használatra tervezett épületre; műemlékileg védett épületre;

 a mezőgazdasági rendeltetésű épületre; a műhely rendeltetésű épületre; a használatba vételi engedélyt (bejelentést) megelőző tulajdon-átruházás esetén; ha ugyanabban az ingatlanban résztulajdonnal rendelkező tulajdonos szerez ellenérték fejében további tulajdonrészt.

Meddig hatályos az elkészült tanúsítvány? A tanúsítvány tíz évig hatályos. A tanúsító az általa készített tanúsítványt, valamint az azt alátámasztó dokumentációt (számítást) a megbízónak történő átadástól számított 10 évig megőrzi.

Tanúsítvány azonosító? Az elkészült tanúsítvány jobb felső sarkában található azonosító szám, mely a feltöltött tanúsítványok száma alapján növekszik. Ezt a számot ELŐRE NEM LEHET KIADNI! Aki ilyennel hirdeti magát, érdemes elkerülni.

 Fontos tudnia rólunk:

Minden kollégánk a Magyar Mérnöki Kamara Tagja. Ennek tényét felméréskor ellenőrizheti is vagy akár előre is megnézheti a www.mmk.hu weboldalon található Magyar Mérnöki Kamarai névjegyzékben.

Az általunk készített energetikai tanúsítványokra és energetikai pályázatokra 100% garanciát vállalunk, hogy minden pénzintézet közigazgatási szerv, hivatal, közjegyző és ügyvéd elfogadja.

Kollégáink a jószaki.hu rendszerében 5*-os minősítésekkel rendelkeznek, mind magánszemély megbízóktól, mind pedig vállalkozásoktól. Folyamatos Kamarai ellenőrzések során sem találtak nálunk hibát.

 

Energetikai tanúsítvány Sóskút besorolás – statisztika

Együttműködő parnerünk az energetikai-tanusitvany-erd.hu

Köszönjük figyelmét!

Energetikai tanúsítvány Sóskút cégadatok

    • Cégnév: Madaras Gergely egyéni vállalkozó
    • Cím: 2030 Érd, Kármentő utca 13.
    • Telefonszám: (30) 222 0962
    • E-mail: madarasgergo@gmail.com

Energetikai tanúsítvány Sóskút – térkép

Energetikai tanúsítvány minta:

Kérjük lájkold facebook oldalunkat……


Vélemény, hozzászólás?