Hőkamerás vizsgálat Érd

Hőkamerás vizsgálat Érd

 

Hőkamerás vizsgálat ára

Kollégáink vállalják hőkamerás vizsgálat készítését Érd és környékén az elérhető legjobb árakon. Készíttessen műszeres vizsgálatot épületekre, gépészeti rendszerekre és határoló szerkezetekre.

Hőkamerás vizsgálat Érd

Hogyan készüljek, mi fog történni:

  • Érdemes a fűtési rendszert a szokásos hőmérséklet fölé emelni pár Celsius fokkal, hogy a mérés során a külső – belső hőmérséklet különbség a lehető legnagyobb legyen.
  • Kollégánk a helyszínen először is egyeztet Önnel a problémás, vagy vélhetően problémás szerkezetekről illetve rendszerekről.
  • A helyszíni mérések során hőmérsékleti adatokat is rögzítünk, melyeket természetesen majd átadunk az Ön részére.

Érdekességek:

  1. A felületi hőmérsékletek alapján számítható a szerkezet aktuális hőveszteség értéke is. Ehhez természetesen egy kis kalkulátort is biztosítunk, hogy meg tudja nézni mennyi lenne csúcsban az adott szerkezet hőveszteség tényezője.
  2. Ha esetleg van energetikai tanúsítványa ezt a két értéket érdemes lehet összevetni, hiszen akkor láthatjuk az elméleti érték ás a mért érték közötti különbséget. Amennyiben ilyen nincs akkor a hőveszteség számítás menüben talál majd hamarosan energetikai tanúsítvány kalkulátort, mellyel egyszerűen kalkulálhat egyet.

 

Hőkamerás vizsgálat Érd átverés

Sajnos a hőkamerás felvételek készítése nem végzettséghez kötött, így gyakorlatilag bárki készíthet ilyet és gyárthat egy kamu kiértékelést. Ezzel sajnos nem sokra megyünk, mert az hogy kapunk pár színes képet még korántsem jelenti azt hogy akkor most minden rendben. Véleményem szerint mindig érdemes írásbeli kiértékelést is kérni a méréshez és ellenőrizni a kamerást, hogy szerepel-e a Magyar Mérnöki Kamara névjegyzékében.

Hőkamerás vizsgálat Érd házilag

Egy hőkamera birtokában gyakorlatilag bárki készíthet ilyen felvételeket a házáról. Kérdés, hogy mit fog látni. Ha nem tudja kiértékelni az eredményeket akkor sok értelme nincs a felvételeknek.

Hőkamerás – energetikai optimalizálás

Új szolgáltatásunk, a hőkamerás energetikai optimalizálás. Ez tartalmazza a hőkamerás helyszíni felvételek készítését, ezek alapján a hőveszteség tényezők számítását és a korszerűsítési javaslatot az épületre a várható energia megtakarítás mértékével. A szolgáltatás díja: Br. 45.000,- Ft/családi ház – lakás.

Kérésre több alternatívát is megvizsgálunk, például elektromos fűtés napelemmel, inverteres klíma fűtésre stb.

 

 

 

Szolgáltatásunk az alábbi településeken érhető el:

Lefelé görgetve nézheti meg az egyes megyéket. Online megrendelés menüpontban kérhet ajánlatot a tanúsítvány elkészítésére is!!! Ezzel még nem keletkezik semmilyen kötelezettsége és 2 órán belül személyes ajánlata lesz!

Cégadatok:

Madaras Gergely e.v.

Telefon: 06-30/222-0962
E-mail: madarasgergo@gmail.com

Kulcsszavak

energetikai tanúsítvány energetikai tanúsítvány ára energetikai tanusítvány tanúsítvány épületenergetikai tanúsítvány energetikai tanúsítvány olcsón energetikai tanúsítvány ár energetikai tanúsítvány árak energetikai tanúsítvány jogszabály energetikai tanúsítvány rendelet energetikai tanúsítvány készítés lakás energetikai tanusítvány energetikai tanúsítvány adásvételi szerződés olcsó energetikai tanúsítvány energetikai tanúsítvány mikor kell energia tanúsítvány mikor kell energetikai tanúsítvány energiahatékonysági tanúsítvány ingatlan energetikai tanúsítvány energetika tanúsítvány energetikai tanúsítvány készítése energetikai tanúsítvány törvény ingatlan adásvétel energetikai tanúsítvány energetikai tanúsítvány minta energetikai tanúsítvány 50 m2 alatt tanusítvány tanusitvány energetikai tanúsítvány kötelező energetikai tanúsítvány érvényessége hiteles energetikai tanúsítvány energetikai tanúsítvány földhivatal energetikai tanúsítvány kategóriák energetikai tanúsítvány kalkulátor energetikai tanúsítvány besorolás energia tanusítvány energetikai tanúsítvány kormányrendelet kötelező energetikai tanúsítvány tanusitvany energetikai tanúsítvány feltöltése energia tanusitvány energia tanusitvany tanúsítvány hiba hibás tanusítvány mi az a tanúsítvány tanusítvány törlése
CALL ME
+
Call me!