Hőszükséglet számítás. Felméréseink során sokszor találkozunk olyan Megrendelői igénnyel, hogy ha megoldható számoljuk ki az adott épület hőszükségletét. Az interneten rengeteg online hőszükséglet, hőigény kalkulátor található, melyek bizonyos hőszükséglet számítás ökölszabály alapján a felület és fűtött térfogat nagyságrendi megadásával kihoznak egy közelítő értéket. Ezek sajnos a mai hőtechnikai előírások mellett már nem pontos képet adnak, így a legegyszerűbb megoldás, ha megkérünk egy mérnököt számolja ki mekkora kazán vagy mekkora elektromos fűtő panel szükséges az adott épület vagy lakás kifűtéséhez.

hőszükséglet számítás

Hőszükséglet számítás menete:
1. Megrendelés
Könnyedén megrendelheti hőszükséglet számítását a 30/222-0962 számon vagy az online megrendelő űrlap segítéségével, melyet itt tekinthet meg.
Megrendelem
 
2. Helyszíni felmérés ha szükséges
Felmérjük az ingatlan geometriai adatait, valamint a határoló szerkezeteket, amennyiben nem ismert valamilyen szerkezet, méréseket végzünk.
Hol tudom átvenni?
 
3. Számítások
24-48 órán belül elkészítjük a számításokat, az elkészült anyagot átküldjük az Ön részére e-mailben valamint igényeinek megfelelően nyomtatott példányban is.
Kérdése lenne?
 
4. Átadás
Lehetősége van személyes átvételre irodánkban vagy elsőbbségivel megküldve kérni a tanúsítványt. Minden példányt digitálisan is megküldünk.
Kik vagyunk?

 

Hőszükséglet számítás – Mikor érdemes kiszámoltatni az adott épület hőveszteségét?

  • gépészeti korszerűsítés esetén, hiszen a pontos berendezés méreteket meg tudjuk határozni (nem veszünk feleslegesen nagy radiátorokat vagy kazánt).
  • elektromos panelek beépítése esetén, egyre előtérbe kerül az elektromos fűtés, hiszen a napelemek is egyre olcsóbbak, egy optimális méretű rendszerrel sokat spórolhatunk.
  • hőszigetelés előtt-után (tervezése előtt), hiszen így pontosan meghatározható a megtakarítható energia mennyisége

Hőszükséglet számítás ár:

  • Bruttó 20.000,- Ft / családi ház – Megrendelés a következő linken.

Amennyiben egyéb épületre vagy lakásra szeretne árajánlatot, kérje a madarasgergo@gmail.com címen. Ez a költség mindent tartalmaz, kiszállás, felmérés, egyéb költségek. Szolgáltatásunk jelenleg Pest, Fejér és Komárom-Esztergom megye egyes részein elérhető.

Mi fog történni, ha megrendelem a szolgáltatást?

Kollégánk egyeztet egy időpontot a helyszíni felmérésre, amikor is pontosan felmérjük az épület geometriai paramétereit.

Amely szerkezetek nem egyértelműen beazonosíthatóak, ott műszeres méréseket végzünk és úgy határozzuk meg a szerkezet hőátbocsátási tényezőjét.

A felméréstől számított 48 órán belül elkészítjük a szerkezetekre s számított – mért hőátbocsátási tényező értékek meghatározását és a fűtési hőszükséglet kiszámítását, helyiségenkénti bontásban.

Az elkészült hőveszteség kalkulációt minden esetben e-mail-ben küldjük el, aláírással ellátva. A számítás díja a helyszíni felmérés során fizetendő, illetve utólag átutalással is rendezhető.

 

 

Vélemény, hozzászólás?