Hőszükséglet számítás – Hűtési igény számítás

FŰTÉSI HŐSZÜKSÉGLET SZÁMÍTÁS – HŐIGÉNY MEGHATÁROZÁSA

Felméréseink során sokszor találkozunk olyan Megrendelői igénnyel, hogy ha megoldható számoljuk ki az adott épület hőszükségletét. Az interneten rengeteg online hőszükséglet, hőigény kalkulátor található, melyek bizonyos hőszükséglet számítás ökölszabály alapján a felület és fűtött térfogat nagyságrendi megadásával kihoznak egy közelítő értéket. Ezek sajnos a mai hőtechnikai előírások mellett már nem pontos képet adnak, így a legegyszerűbb megoldás, ha megkérünk egy mérnököt számolja ki mekkora kazán vagy mekkora elektromos fűtő panel szükséges az adott épület vagy lakás kifűtéséhez.

enerjikayiplari

Hőszükséglet számítás áraink Pest és Fejér megyében érvényesek.

Hőszükséglet számítás menete:
1. Megrendelés
Könnyedén megrendelheti hőszükséglet számítását a 30/222-0962 számon vagy az online megrendelő űrlap segítéségével, melyet itt tekinthet meg.
Megrendelem
2. Helyszíni felmérés ha szükséges
Felmérjük az ingatlan geometriai adatait, valamint a határoló szerkezeteket, amennyiben nem ismert valamilyen szerkezet, méréseket végzünk.
Hol tudom átvenni?
3. Számítások
24-48 órán belül elkészítjük a számításokat, az elkészült anyagot átküldjük az Ön részére e-mailben valamint igényeinek megfelelően nyomtatott példányban is.
Kérdése lenne?
4. Átadás
Lehetősége van személyes átvételre irodánkban vagy elsőbbségivel megküldve kérni a tanúsítványt. Minden példányt digitálisan is megküldünk.
Kik vagyunk?

Mikor érdemes kiszámoltatni az adott épület hőveszteségét?

    • gépészeti korszerűsítés esetén, hiszen a pontos berendezés méreteket meg tudjuk határozni (nem veszünk feleslegesen nagy radiátorokat vagy kazánt).
    • elektromos panelek beépítése esetén, egyre előtérbe kerül az elektromos fűtés, hiszen a napelemek is egyre olcsóbbak, egy optimális méretű rendszerrel sokat spórolhatunk.
  • hőszigetelés előtt-után (tervezése előtt), hiszen így pontosan meghatározható a megtakarítható energia mennyisége

Hőszükséglet számítás ár:

  • Bruttó 19.000,- Ft/családi ház 160 m2-ig
  • Bruttó 24.000,- Ft/családi ház 160 m2-től 220 m2-ig
  • Bruttó 29.000,- Ft/családi ház 220 m2-től 300 m2-ig.

Amennyiben egyéb épületre vagy lakásra szeretne árajánlatot, kérje a madarasgergo@gmail.com címen. Ez a költség mindent tartalmaz, kiszállás, felmérés, egyéb költségek. Szolgáltatásunk jelenleg Pest, Fejér és Komárom-Esztergom megye egyes részein elérhető.

Mi fog történni, ha megrendelem a szolgáltatást?

Kollégánk egyeztet egy időpontot a helyszíni felmérésre, amikor is pontosan felmérjük az épület geometriai paramétereit.

Amely szerkezetek nem egyértelműen beazonosíthatóak, ott műszeres méréseket végzünk és úgy határozzuk meg a szerkezet hőátbocsátási tényezőjét.

A felméréstől számított 48 órán belül elkészítjük a szerkezetekre s számított – mért hőátbocsátási tényező értékek meghatározását és a fűtési hőszükséglet kiszámítását, helyiségenkénti bontásban.

Az elkészült hőveszteség kalkulációt minden esetben e-mail-ben küldjük el, aláírással ellátva. A számítás díja a helyszíni felmérés során fizetendő, illetve utólag átutalással is rendezhető.

 

Szolgáltatásunk az alábbi településeken érhető el:

Lefelé görgetve nézheti meg az egyes megyéket. Online megrendelés menüpontban kérhet ajánlatot a tanúsítvány elkészítésére is!!! Ezzel még nem keletkezik semmilyen kötelezettsége és 2 órán belül személyes ajánlata lesz!

Cégadatok:

Madaras Gergely e.v.

Telefon: 06-30/222-0962
E-mail: madarasgergo@gmail.com

Kulcsszavak

energetikai tanúsítvány energetikai tanúsítvány ára energetikai tanusítvány tanúsítvány épületenergetikai tanúsítvány energetikai tanúsítvány olcsón energetikai tanúsítvány ár energetikai tanúsítvány árak energetikai tanúsítvány jogszabály energetikai tanúsítvány rendelet energetikai tanúsítvány készítés lakás energetikai tanusítvány energetikai tanúsítvány adásvételi szerződés olcsó energetikai tanúsítvány energetikai tanúsítvány mikor kell energia tanúsítvány mikor kell energetikai tanúsítvány energiahatékonysági tanúsítvány ingatlan energetikai tanúsítvány energetika tanúsítvány energetikai tanúsítvány készítése energetikai tanúsítvány törvény ingatlan adásvétel energetikai tanúsítvány energetikai tanúsítvány minta energetikai tanúsítvány 50 m2 alatt tanusítvány tanusitvány energetikai tanúsítvány kötelező energetikai tanúsítvány érvényessége hiteles energetikai tanúsítvány energetikai tanúsítvány földhivatal energetikai tanúsítvány kategóriák energetikai tanúsítvány kalkulátor energetikai tanúsítvány besorolás energia tanusítvány energetikai tanúsítvány kormányrendelet kötelező energetikai tanúsítvány tanusitvany energetikai tanúsítvány feltöltése energia tanusitvány energia tanusitvany tanúsítvány hiba hibás tanusítvány mi az a tanúsítvány tanusítvány törlése
HÍVJ FEL
+
Hívj fel!