Energetikai pályázat magánszemélyeknek

Energetikai pályázat magánszemélyeknek: A következő írásunkban a GINOP 8.4.1/A-17 kódszámú energetikai pályázatot fogjuk kicsit kielemezni, megmutatjuk hogyan csináld meg magadnak a pályázati anyagot.

Először is mit kell tudni erről a pályázatról?

Energetikai pályázat magánszemélyeknek

Pontos megnevezése: Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel – GINOP-8.4.1/A-17

És hogy ne raboljuk az idődet nézd meg ezt a videót, melyben minden fontos infót megtalálsz:

Ha végigértél a videón akkor érdemes még egy előminősítést is kitöltened, melyet a Magyar Fejlesztési Bank Online rendszerében tudsz elvégezni:

Energetikai pályázat magánszemélyeknek

Fontos lehet még tudnunk, hogy pontosan mire pályázhatunk? Sokszor hallunk olyat, hogy klímaberendezésre is pályázna valaki, de sajnos erről eléggé egyértelműen nyilatkozik a következő dokumentum:

Energetikai pályázat magánszemélyeknek – És akkor jöjjön a mi segítségünk neked:

Energetikai pályázat magánszemélyeknek: Mutatjuk hogyan állítsd össze a pályázati anyagot. Sokan félnek belefogni, viszont ez semmivel sem bonyolultabb folyamat mint egy hitelfelvétel a bankban.

Személyi és Jövedelmi adatok (adós-adóstárs): – ezeket magadnak kell beszerezni, biztosítani, de ezek beszerzése nem bonyolult –
– személyi igazolvány
– lakcímkártya
– adókártya
– jövedelem igazolás (30 napnál nem régebbi)
– NAV köztartozási igazolás

Korszerűsítésre vonatkozó dokumentumok:

 1. Megvalósulást megelőző állapotról hitelesített energetikai tanúsítvány
 2. Megvalósulást követő tervezett állapotról nem hitelesített
  energetikai előtanúsítvány
 3. (Feltételes) kivitelezői szerződés Kivitelezővel kötött szerződés
 4. Költségvetés (xls)
 5. Energetikai nyilatkozat (xls)
 6. Kivitelezői nyilatkozat (xls)
 7. Kölcsönigénylő nyilatkozata / Végső kedvezményezett nyilatkozata xls)
 8. Szakértői költségeket alátámasztó mindkét fél által aláírt szerződés
 9. Tulajdoni lap, hiteles szemle másolat 30 napnál nem régebbi kell!
 10. Nyilatkozatok a VEKOP/GINOP lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitelprogramhoz + adatkezelési tájékoztató
 11. 3 db különböző közüzemi számla összes oldala + csekk

Nem véletlenül írtam kiemelve az utolsó 3 pontot, mivel ha ügyesen intézed a kérelmet, akkor csak az utolsó 3 pont lesz a te feladatod.

Nagyjából ennyit érdemes tudnod a GINOP 8.4.1/A-17 kódszámú energetikai pályázat magánszemélyeknek konstrukcióról. Fontos megjegyeznem, hogy energetikusként az a véleményem, hogy a pályázat elsősorban azoknak érdemes vagy megtérülő beruházás, akiknek egyébként is szükséges valamilyen energetikai korszerűsítés a házukon. Ők ezzel a lehetőséggel biztosíthatják, hogy a Fejlesztési Bank által nyújtott 0%-os THM mellett tudják korszerűsíteni Otthonukat.

Szolgáltatásunk az alábbi településeken érhető el:

Lefelé görgetve nézheti meg az egyes megyéket. Online megrendelés menüpontban kérhet ajánlatot a tanúsítvány elkészítésére is!!! Ezzel még nem keletkezik semmilyen kötelezettsége és 2 órán belül személyes ajánlata lesz!

Cégadatok:

Madaras Gergely e.v.

Telefon: 06-30/222-0962
E-mail: madarasgergo@gmail.com

Kulcsszavak

energetikai tanúsítvány energetikai tanúsítvány ára energetikai tanusítvány tanúsítvány épületenergetikai tanúsítvány energetikai tanúsítvány olcsón energetikai tanúsítvány ár energetikai tanúsítvány árak energetikai tanúsítvány jogszabály energetikai tanúsítvány rendelet energetikai tanúsítvány készítés lakás energetikai tanusítvány energetikai tanúsítvány adásvételi szerződés olcsó energetikai tanúsítvány energetikai tanúsítvány mikor kell energia tanúsítvány mikor kell energetikai tanúsítvány energiahatékonysági tanúsítvány ingatlan energetikai tanúsítvány energetika tanúsítvány energetikai tanúsítvány készítése energetikai tanúsítvány törvény ingatlan adásvétel energetikai tanúsítvány energetikai tanúsítvány minta energetikai tanúsítvány 50 m2 alatt tanusítvány tanusitvány energetikai tanúsítvány kötelező energetikai tanúsítvány érvényessége hiteles energetikai tanúsítvány energetikai tanúsítvány földhivatal energetikai tanúsítvány kategóriák energetikai tanúsítvány kalkulátor energetikai tanúsítvány besorolás energia tanusítvány energetikai tanúsítvány kormányrendelet kötelező energetikai tanúsítvány tanusitvany energetikai tanúsítvány feltöltése energia tanusitvány energia tanusitvany tanúsítvány hiba hibás tanusítvány mi az a tanúsítvány tanusítvány törlése
HÍVJ FEL
+
Hívj fel!